Ciorba de varza dulce cu lapte prins

de Sidy in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2010 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza nu prea mare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac,
  • putina telina
  • 2 catei usturoi
  • 500 g afumatura
  • 1 cartof
  • 500 ml lapte prins( batut)
  • 1 lingura pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza dulce cu lapte prins:

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele.

In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, stingem focul si adaugam laptele prins. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Ciorba se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza dulce cu lapte prins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Roxana 1

28.05.2010, 21:29

Sylvia 1

28.05.2010, 21:33

Ce minunatie, 5 furculite fara sa stau pe ganduri !

Ina 1

29.05.2010, 10:13

Bravo, Sidy 5 furci si de la mine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciocanele afumate